Over mij

Ik heb jarenlang als journalist en recensent gewerkt, een mooie combinatie: ik houd van lezen, mensen en van waardevolle gesprekken.
In 2019 werd mijn roman ADEM geboren. In één klap was ik niet alleen auteur maar ook spreker! Daarnaast adviseer ik klanten onder andere over het behalen van succes met je boek en ik geef media- en contentadviezen. Verdere eigenaardigheden? Ik maak geen to- do lists, maar wel met enige regelmaat ‘hier hou ik van lijstjes’. Zo hou ik van mijn stoere pubers, citroenijs, hortensia’s, klassieke muziek, slippers, sushi, lang natafelen, vrijwilligerswerk voor vluchtelingenorganisaties, taal, boeken over de werking van het menselijk brein, psychologie, persoonlijke ontwikkeling, mooie zinnen… en dat allemaal in willekeurige volgorde.

Aanbod

Het punt komma gesprek

1 op 1 gesprek van twee uur waarin ik je adviseer over uitgeven in eigen beheer ten opzichte van het traditionele uitgeven via een uitgeverij.

Maak van je boek een inkomstenbron

In dit traject, dat uit 3 dagdelen bestaat, geef ik je een plan van aanpak, een bouwplan. Dit doorlopen we samen. In het plan staat echter niet alleen wat er nodig is om je boek winstgevend te laten zijn, maar ook welk tijdspad jij gaat lopen.

Het contentgesprek

Ben je een expert, een vakidioot, een wandelende encyclopedie, maar komt al die waarde en kennis er qua teksten nog niet goed uit? Vind je het moeilijk om al jouw knowhow om te zetten in woorden en om stevige artikelen te schrijven?

Scroll naar top