Maak van je boek een inkomstenbron

Een boek dat zichzelf wel verkoopt moet nog geschreven worden! In dit traject geef ik je een bouwplan om je boek te realiseren en aan de man te brengen. Laat je geesteskind niet ongelezen!

Als je een boek uitbrengt komt er veel op je af, er valt een hoop te regelen. Uit ervaring weet ik dat het prettig is als je deze acties  op een tijdlijn wegzet. Dit traject bevat een live sessie van 3 uur, bij mij op kantoor, plus 2 contactmomenten via Skype/ Zoom. En is inclusief 1 persbericht dat je als basis kunt gebruiken om de media te benaderen.
Het traject is geschikt voor wie gekozen heeft voor uitgeven in eigen beheer, maar zeker ook voor wie zijn of haar boek bij een uitgeverij heeft ondergebracht, of voor een andere constructie heeft gekozen, en meer aan PR wil doen. Uiteraard geef ik je toegang tot al mijn media- contacten.
Mijn boek Maak van je boek een succes, voor iedereen die een boek schrijft of het gigantisch uitstelt, krijg je er vanaf augustus bij.

  • Wanneer ga je lanceren?

  • Een persbericht sturen en naar wie?

  • Hoe benader je de journalist?

  • Hoe kan je de media langere tijd voor je laten werken?

  • Verkopen door boekrecencies.

Haal rustig adem. First things first.

Ik maak het allemaal behapbaar voor je.
Neem tijdens deze sessies gerust je VA mee, want we gaan flink aan de slag met onder andere sales, media en het creëren van content!

Heb je eerder een puntkomma gesprek bij mij geboekt en kies je voor dit traject als volgende stap? Leuk! Je krijgt 20 % korting.

Voor wie:
Dit traject is uitermate geschikt als je een kwalitatief sterk manuscript in handen hebt. Veel van mijn klanten zijn professionals die een boek hebben geschreven als verlengstuk van hun business. Ze hebben al hun liefde en kennis in hun masterpiece gestopt, en willen nu verkopen en werken aan hun bereik en expertstatus.

Kosten: 899 euro voor 3 uur bij mij op kantoor. Inclusief plan, persbericht, en twee contactmomenten via Skype/ Zoom. Geen persbericht nodig, dan breng ik 150 euro in mindering. 

Scroll naar top