Het contentgesprek

Ben je een expert, een vakidioot, een wandelende encyclopedie, maar komt al die waarde en kennis er qua teksten nog niet goed uit? Vind je het moeilijk om al jouw knowhow om te zetten in woorden en om stevige artikelen te schrijven? Doe je jezelf zelfs tekort in de manier waarop je over jezelf en je diensten schrijft?

In een dagdeel leer ik jou de fijne kneepjes van het vak. We gaan verder dan woorden en zinnen alleen. Doordat ik jarenlang als journalist heb gewerkt, kijk ik door ‘de bril van nieuwswaarde’ naar jouw nieuwsbrieven, blogs en items. Mijn opdrachtgevers gaan na een middag of ochtend sparren met mij, vol energie en goede teksten naar huis. Ik geef je dan ook graag wat mediatips.

Jouw investering: 285 euro. 

Wat anderen over deze sessie zeggen:

Melanie Peters, Acupunctuur voor vrouwen.

Ik had een idee en richting voor mijn homepage. Maar het bleef bij uren naar mijn beeldscherm turen, want ik kreeg maar niet de juiste woorden te pakken.
Tijdens de sparsessie met Natasja ging dit zoveel makkelijker. Toen ik naar huis ging, stond 90% van de tekst. Als ik dat had geweten, had ik meteen de sessie geboekt.
Echt een aanrader!

Floor van der Steen, expert maagverkleining.

Natasja is een ervaren journaliste en schrijfster.
Haar kracht zit 'm niet alleen in geschreven maar ook zeker in gesproken taal. Stap voor stap neemt ze jouw bedrijf onder de loep. Aan de hand van voorbeelden die ze zelf heeft mogen ervaren, was dit voor mij direct toepasbaar in mijn eigen praktijk. Ook het verschil om je neer te zetten als ervaringsdeskundige versus expert heeft zij helder weten uit te leggen. Mijn vuur is weer aangewakkerd om mijn e-book te laten drukken in een fysiek boek en vervolgens lezingen te gaan geven. Al met al, is de sessie alle moeite waard geweest!

Scroll naar top