Maak van je boek een succes!

door Natasja Bijl

Met Maak van je boek een succes– voor iedereen die een boek schrijft of het blijft uitstellen, lukt het jou WEL om die schrijversdroom waar te maken. Ik neem je mee, stap voor stap, van een werkbestandje op je pc naar jouw eigen boek. Je gaat jouw boek niet alleen schrijven, maar ook slim verkopen en er geld aan overhouden. Kortom, een must read voor alle (eigenbeheer) schrijvers!
Kom maar op met dat boeksucces!

Wat lezers zeggen over mijn boeken

Van de week liet ik weten dat ik Adem, het boek geschreven door Natasja Bijl binnen had gekregen. Zojuist uitgelezen.. man man man! Zij heeft mij in dit boek meekunnen nemen naar een ander level. Ik heb het kunnen voelen, pijn, verdriet, woede, maar ook een lach. Dank je wel Natasja Bijl en Meron Adem.

Luam Abraham - Jeugdprofessional

ADEM is een mooie debuutroman van Bijl, ook journalist en schrijfcoach. In 2015 kwam zij in aanraking met een Eritrese vluchteling, wiens levensverhaal haar inspireerde voor haar roman. De personages zijn goed uitgediept en zeer levendig neergezet. Door de vlotte schrijfstijl en de gevoelens tussen de regels door, kan de lezer daarnaast goed met de personages meeleven. Mooie roman over een actueel onderwerp.

Biblion - Inkooporganisatie van de Nederlandse bibliotheken

Wat ga je leren?

Doen!

Reken je af met uitstelgedrag. Van een werkbestandje op je pc naar jouw eigen boek

Uitgeven

In eigen beheer of via een uitgever? Inclusief checklist eigen beheer uitgeven.

Boekmarketing

De perfecte pre-sale, kopers vinden.

Financiën

Lezingen geven, geld overhouden, in de media komen, naamsbekendheid genereren.

Dit boek is voor jou

Je VOELT het aan ALLES. Dit wordt jouw jaar. Dat ene boek, wat je zo lang wil schrijven, komt er gewoon aan! Je ziet het voor je op tal van salontafels, nachtkastjes en badranden. Jij die signeert, lezingen geeft, een lanceerfeestje houdt, jouw expertstatus claimt…. Wat ben je trots!

Helaas maakt lang niet iedereen zijn of haar schrijversdroom waar. Uitstelgedrag of onzekerheid kunnen je tijdens het schrijfproces flink in de weg zitten. Daarnaast kan het idee van een heel boek behoorlijk overweldigend zijn. En hoe werkt dat publiceren nou eigenlijk? Ga je voor een uitgever of uitgeven in eigen beheer? Hoe zorg je voor kopers? Een goede boekmarketing? Een perfecte pre- sale? Lezingen geven, geld overhouden, in de media komen, naamsbekendheid genereren? En met WIE ga je dit allemaal doen? En wat kan je prima zelf?

Relax, je bent niet de eerste die door de bomen HET BOEK niet meer ziet.

Wat lezers zeggen over mijn boeken

Een boek waarbij je je Adem inhoudt of het goed komt. Wat is het prachtig beschreven. Je beleeft het zo mee, ingrijpend, aangrijpend. Ik heb jouw boek met zoveel plezier gelezen. En ik hoop nu al op een volgend boek.  Wat ontzettend knap en dapper.  Chapeau!

Tineke Tekelenburg - Oud leerkracht

Het boek van Natasja Bijl is duidelijk met liefde geschreven. Ze is erin geslaagd om van een schrijnend maatschappelijk onderwerp een toegankelijk verhaal te maken dat gaat over een eigenschap die we allemaal kennen: pure overlevingskracht. Haar hoofdpersoon heeft die kunst onder barre omstandigheden moeten leren en het is prachtig dat Natasja en Awet ons nu samen eraan herinneren wat mensen mensen maakt en met elkaar verbindt”

Alexandra Smith – Story coach, trainer, spreker

Inkijkexemplaar

Benieuwd naar de inhoud van het boek? Klik op het inkijkexemplaar en lees de eerste pagina’s!

Boeken zijn mijn first love!

Ik heb jarenlang als boekrecensent en journalist gewerkt. Ik heb veel schrijvers geïnterviewd, onder andere voor Bol.com Leesmagazine en Schrijvenmagazine. Maar ook tal van reportages gemaakt over uitgeverijen, boekinkopers en eigenaren van boekhandels.

Het is mijn wens (nog) onbekende auteurs te helpen bij het afleveren van een kwalitatief goed boek en hen te laten zien hoe je met je boek in de spotlights kan staan.

Natasja Bijl

Bestel dit boek voor €17

Je bestelt het boek eenvoudig in een paar klikken. Zodra je bestelling is ontvangen pak ik het boek in en stuur het naar je toe. 

Wat lezers zeggen over mijn boeken

In 1 adem uitgelezen. Wat een aangrijpend boek.

Ik heb respect voor Natasja. De manier waarop zij Adem belangeloos heeft geholpen zich meer thuis te voelen in Nederland.

En de wijze waarop zij dit aangrijpende verhaal beschreven heeft.

Een echte aanrader!

Jolanda Wicherson - Ondernemerscoach

Ik heb gisteren je boek uitgelezen. Wat zal ik zeggen…? Dit is ook ons verhaal. Zo veel herkenning; de kracht én de hulpeloosheid van Meron, de gastvrijheid. Maar ik herken ook juist datgene wat je niet schrijft, dat wat ik tussen de regels door lees. De heftigheid in het contact. De ontmoeting die je leven op zijn kop zet, maar ook zo enorm verrijkend is. 

Marieke van der Sande - Taalvrijwilliger

Scroll naar top